La plataforma digital Netflix va anunciar ahir que emetrà la sèrie animada per a adults Disenchantment, el nou xou ideat pel creador de The Simpsons, Matt Groening.

En un comunicat, Netflix va detallar que Disenchantment se centrarà en les desventures de Bean, una princesa amb problemes amb l'alcohol que estarà acompanyada per un elf i un dimoni.

Aquest trio singular es creuarà amb criatures de tot tipus: ogres, follets, trolls i també humans.

«Bàsicament, Disenchantment parla de la vida i la mort, l'amor i el sexe, i sobre com seguir rient en un món ple de sofriment i d'idiotes, malgrat el que els adults, els mags i la resta de cretins t'expliquen», va assenyalar Groening. En principi, Netflix planteja vint episodis de la sèrie i els deu primers estaran disponibles el 2018.

La vicepresidenta de contingut original de Netflix, Cindy Holland, va dir que el «brillant treball» de Groening ha tingut ressò en generacions de fans de tot el món i va assegurar que Disenchantment conté l'estil i «l'enginy mordaç» de Groening.

La sèrie The Simpsons, que va començar les emissions el 1989 i que modela una sàtira de la societat estatunidenca, té confirmades almenys dues temporades més, que seran la número 29 i 30.