Els actors espanyols Javier Cámara i Miguel Ángel Silvestre arriben avui a Netflix amb la tercera temporada de Narcos, la sèrie original de la plataforma sobre el narcotraficant colombià Pablo Escobar, en què interpreten, respectivament, Guillermo Pallomari i Franklin Jurado.

La sèrie consolida en aquesta tercera temporada la col·laboració de Miguel Ángel Silvestre amb la plataforma de vídeo sota demanda, ja que l'actor valencià va ser un dels principals protagonistes de Sense8, sèrie de ciència-ficció creada per les germanes Wachowski.

Javier Cámara s'estrena a Netflix amb aquest paper (l'actor ja havia aparegut a The Young Pope, d'HBO), una primera presa de contacte amb la plataforma abans de protagonitzar la propera producció de Netflix a Espanya, la pel·lícula Fe de etarras, una comèdia de Borja Cobeaga, guionista d' Ocho apellidos vascos, i director de films com Pagafantas.

La tercera temporada de Narcos arrenca amb el departament nord-americà antidrogues (DEA), que centra la seva atenció en l'organització de narcotraficants més rica del món: el càrtel de Cali. Dirigit per quatre poderosos capos, aquest càrtel opera de forma molt diferent a la de Pablo Escobar, ja que prefereix els suborns de funcionaris i manté les seves accions violentes al marge dels titulars de la premsa.