La Fundació Universitària del Bages i Manresana d´Equipaments Escènics, encarregada de la gestió, entre d´altres, del Teatre Kursaal de Manresa, han signat un conveni de col·laboració. L´acord estableix que la institució universitària utilitzarà, com ha fet en els darrers anys, la sala gran del teatre per a la realització dels actes de graduació dels titulats universitaris. Alhora, permetrà a la FUB utilitzar puntualment tant aquesta mateixa sala com la sala petita per a la realització d´altres activitats de la universitat.

D´altra banda, Manresana d´Equipaments Escènics aprofitarà el Servei d´Idiomes de la FUB, tant amb cursos específics per al seu equip professional o bé oferint-los la possibilitat d´incorporar-se a l´oferta formativa que s´imparteix durant el curs.

La signatura de l´acord ha anat a càrrec del director general de la FUB, Valentí Martínez, i del gerent de Manresana d´Equipaments Escènics, Jordi Basomba.

L´acord constitueix un pas endavant en les relacions entre el Teatre Kursaal i la institució universitària. Unes relacions que fins ara s´han concretat en l´ús dels espais escènics del teatre per part de la FUB, la difusió de la programació d´espectacles entre la comunitat universitària i la incorporació de vuit alumnes universitaris que fan de voluntaris culturals al teatre.