http://www.umanresa.cat/

UVic i FUB han rebut 1.569 preinscripcions el primer curs que van plegades

UVic i FUB han rebut 1.569 preinscripcions el primer curs que van plegades

13.07.2015 | 10:18
Campus de la FUB.

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha valorat positivament les xifres pel que fa a les preinscripcions de cara al curs vinent. És el primer que UVic i UManresa (FUB) s´han presentat plegades a la preinscripció. Les dades es van fer públiques ahir. La federació ha rebut 1.569 assignacions, 1.076 al Campus UVic, 334 al Campus UManresa i 159 a BAU, centre universitari de disseny de Barcelona adscrit a la UVic.
El campus Manresa manté el volum de preinscripcions en primera opció del curs anterior per al conjunt dels seus estudis. 200 estudiants han expressat la seva preferència per matricular-se a UManresa, un més dels que van fer-ho l´any passat en aquest mateix punt del procés d´accés a la universitat.

Les titulacions amb més demanda han estat Fisioteràpia, Infermeria, Ciències de l´Activitat Física i de l´Esport i Psicologia, que superen els 100 assignats cadascuna. En la distribució per centres, la facultat que ha tingut més preinscripcions ha estat la d´Educació, Traducció i Ciències Humanes (33%), seguida de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (32%), la de Ciències i Tecnologia (19%) i la d´Empresa i Comunicació (16%). La Facultat de Ciències i Tecnologia és el centre que ha tingut un augment més significatiu en el nombre d´assignacions, 77 més que l´any passat, que significa un creixement del 59%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema