La cantant Rosario Flores, filla petita d´Antonio González El Pescaílla i Lola Flores ha tornat a exhaurir entrades al Kursaal. Després que el febrer del 2011 fes un ´sold out´ en la presentació del disc Raskatriski, ara ha repetit èxit amb el concert que oferirà el proper divendres, 3 d´octubre a les 21 h.

Aquesta vegada, la cantant pujarà a l'escenari manresà el divendres, 3 d´octubre (21h) per interpretar un disc molt especial, ja que, ja des del títol 'Rosario', mostra la cara més personal de la guanyadora de dos Grammy llatins. El Kursaal podrà escoltar en directe peces com el single Yo me niego, la balada Oye dime luna, la jazzística Aquí, aquí... o Rumba americana, en què combina pop i flamenc i es deixa endur pels ritmes llatins.

Rosario no estarà sola damunt l'escenari i és que l'acompanyarà una banda de luxe: Fernando Illán al baix i a la direcció musical, Dayan Abad a la guitarra elèctrica, José Ordoñez a la guitarra acústica, Diego Illán a la bateria, Nacho Lesko als teclats, Ramon González El León a la percussió i Mayte Pizarro a les veus.