El reconegut il·lusionista Mario López protagonitza la vetllada de màgia que tindrà lloc avui a Manresa organitzada per l´Associació de Màgia Central Catalunya. L´actuació s´emmarca en l´objectiu de l´entitat de portar cada dos o tres mesos a la ciutat un mag de renom.

Nascut el 1986 a La Carolina (Jaén), Mario López presentarà un espectacle de màgia amb cigarrets. L´artista parteix del joc argumental de la necessitat de deixar l´addicció al tabac fent trucs amb aquests objectes. L´intent va reeixir, però ara està enganxat a la màgia amb cigarrets. En el recent campionat d´Europa de micromàgia, López va obtenir el títol, un guardó que suma a un altre de tant renom com el premi Kevin Ray Trophy del festival Ron MacMillan.

L´associació celebra la vetllada d´avui divendres al Casal de les Escodines, on ha traslladat la seva seu després d´uns anys a Santpedor. En el nou emplaçament, el col·lectiu millora la capacitat d´augmentar el número de socis i té un local amb millors prestacions. D´altra banda, al setembre organitzarà un xou de màgia pels carrers de Manresa.

Lloc: Casal de les Escodines. c. Sant Bartomeu, 50. Manresa. Dia: Aquest divendres, a les 20.30 h. Entrades: 5 euros. Venda a ticketea.com i a taquilles. Després es farà una conferència exclusiva per a mags. Informació al correu magiacentralcatalunya@gmail.com