L´AMETLLA DE MEROLA

Sopar temàtic al Logos Berguedà: «Norma» Dissabte, a les 17 h, sessió dedicada l´òpera de Bellini. A cura de Virgínia Parramon i Toni Escoda. A les 21 h, sopar. Preu: 36 euros. Cal fer reserva prèvia al 93 820 41 93.

BALSARENY

Sala Parrockia Dissabte, a les 22.30 h, concert d´Et-Co. Entrada lliure.

CASTELLADRAL

6è Sala Piano: Piano entre cordes Diumenge, a les 12 i a les 16 h, a la Masia la Garriga. Actuació d´alumnes d´escoles de la Catalunya central. Entrada lliure.

HORTA D´AVINYÓ

Concert de Gossos Dissabte, a les 22 h, al Celler Abadal. Preu: 22 euros.

IGUALADA

Músiques de butxaca Avui, a les 23 h, al Teatre Municipal l´Ateneu, concert acústic del duet musical Kinsale. Pop-folk. Preus: 10 i 12 euros. Venda d´entrades: http://musiquesdebutxaca.cat/shop/kinsale_grup.

Memorial Maria del Rio Diumenge, a les 11.30 h, a l´església conventual dels PP Caputxins, organitzat per la Coral de Santa Maria d´Igualada del que fou fundadora i primera directora. Missa cantada.

Tot seguit la Coral, oferirà un concert a les escales del presbiteri, sota la direcció de Coni Torrents, amb l´acompanyament a l´orgue de Maite Torrents, dedicat exclusivament a motets i obres religioses compostes per Maria del Rio.

MANRESA

Festival de Jazz Avui, a les 23 h, al Vermell, actuació de Llibert Fortuny i Xavier Bargués. Entrades: 5 euros.

Cicle D´Arrel Diumenge, a les 18.30 h, a la sala gòtica de l´hospital de Sant Andreu, concert d´Isidor Marí. Entrades: 8 euros. Després, sopar i tertúlia.

El Sielu Avui, a les 23.30 h, concert Tornem a Sau + Pep Sala (artista convidat). Entrades: 12 euros anticipades; 15 euros a taquilla.

Teatre Kursaal Dissabte, a les 21 h, a la sala gran, concert d´Antonio Orozco. Entrades exhaurides.

Voilà! Cafè-teatre (Cós, 74) Avui, a les 24 h, concert de Rostolls, que gravaran l´actuació en directe. Entrada gratuïta. Dissabte, a les 24 h, concert de Daniel Cerdà (versions). Entrada gratuïta. Diumenge, a les 19 h, Raul Benéitez presentarà el seu nou treball discogràfic Quatre Llunes i una Arcada.

Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes del Conservatori de Música de Manresa Dilluns, a les 20 h, a l´auditori del Conservatori de Música, concert Tot´sols de trombó baix i tuba a càrrec de Kiko Palacios i Juan B. Domènech. Entrada gratuïta.