El Quartet Magnolia, encapçalat per la cantat Myriam Swanson tancarà aquest diumenge, 10 d´abril, a les 20 h el cicle ´Gust de Jazz´ amb el seu nou disc ´That´s a Plenty´. La Sala Petita, que repetirà la fórmula de club de Jazz i on es permetrà beure o fer un mos, ja ha exhaurit totes les entrades per aquest concert.

Magnolia és un quartet envellutat i rabiós d´esperit americà on a més de revisitar els clàssics ens presenta un repertori que conté cançons d´Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, cançons que acompanyen la Myriam Swanson des dels inicis i que ha volgut compartir amb els músics Francesc Capella (piano), Paco Weht 8baix) i Anton Jarl (bateria).

El seu primer disc ´That´s a Plenty´, enregistrat en directe a l´emblemàtic Jamboree de Barcelona conté un repertori que ha estat triat per a submergir l´espectador en els pasiatges de Broadway dels anys trenta i quaranta.

El cicle Gust de Jazz és una iniciativa conjunta de l´Espai Gastronòmic del Kursaal i el teatre, amb l´objectiu de treure partit de la sala petita.