Séptimo A, una banda nascuda entre Cardona i Solsona que fins ara feia versions d´altres grups, presenta avui a la sala Stroika de Manresa el seu primer disc amb temes propis. Mundo Normal és el títol d´un treball que ha produït David Rosell (Dept, Brams) i que el grup ha enregistrat al seu estudi de Can Pardaler. També han tingut l´assessorament de Ricard Puigdomènech (Loquillo, Strombers) i Marc Martínez (Strombers). D´aquesta manera la banda donarà a conèixer un repertori propi, de ska amb tocs de rock i punk, que sens dubte continuarà oferint bones dosis de festa i adrenalina als seus seguidors.

«Serà una nit especial, no només perquè el disc ha suposat gairebé un any de feina, sinó també perquè sabem que tindrem el suport de la gent de Solsona i Cardona, que ha organitzat busos per venir-nos a veure», ha explicat Marcel Riu, guitarra de Séptimo A. De moment ja s´han venut 500 entrades d´un total de 800. Riu, a més, promet «sorpreses» durant l´actuació. El disc té 11 cançons, sis en castellà i cinc en català.

Lloc: sala Stroika. Avinguda dels Dolors, 17. Manresa.

Dia: divendres, a les 23.30 h.

Intèrprets: Gerard Casas, Joan Solé, Sander Aranda, Ramon Franch, Pau Borràs, Valentí Farràs, Guillem Soler, Marcel Riu.

Entrada: 7 euros (a taquilla).