Concert Jove de Sant Marc: Julieta i PD Morde

L’artista catalana Julieta protagonitzarà l’actuació musical que es farà en el marc de la festivitat de Sant Marc, que se celebra cada 25 d’abril, a Berga.

El concert es portarà a terme el dissabte 27 d’abril, al Pavelló Vell de Berga, a les 22:30 h. L’actuació es completarà amb una sessió musical a càrrec de PD Morde. Les entrades anticipades es posaran a la venda el dijous 14 de març, a les 9 h, a través del portal web www.ticketara.com.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Club Voleibol Berga, que s’encarregarà de gestionar el servei de barra durant l’actuació musical. El concert organitzat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga i té el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a través de Programa.cat.

Les persones menors de 16 anys (si tenen 16 anys, poden accedir al recinte sense l’acompanyament d’una persona adulta) podran accedir al concert presentant l’autorització del pare, mare o tutor/a legal i hauran d’anar acompanyades d’una persona major de 18 anys. L’acompanyant de la persona menor d’edat en serà responsable i vetllarà pel seu benestar i seguretat, així com del compliment de les normes, des de l’accés a la instal·lació, durant la celebració de l’esdeveniment i fins a la sortida del recinte, tal com recull la normativa de celebració d’espectacles públics aplicable a Catalunya (Decret 112/2010, de 31 d’agost), per la qual s’aprova el Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives. Podeu descarregar el