Irònica, lúcida i intel·ligent, aquesta peça neix de la reacció gairebé defensiva davant l’augment de representativitat de l’extrema dreta arreu, d’una necessitat urgent d’evidenciar i desemmascarar el populisme de caire totalitari que, com una taca d’oli, està impregnant, inexorable, el continent europeu

L’assaig de Michela Murgia és tota una provocació. Un text ple d’ironia sobre la perillosa propagació dels populismes en les nostres societats. L’última reencarnació dels moviments d’ultradreta. Mercè Aránega esposa a la pell, el pensament i la denúncia d’aquesta escriptora i activista italiana amb una gran projecció pública al seu país, per convertir-se en la protagonista d’un monòleg que denuncia l’actual onada de feixisme arreu d’Europa i la resta del món. Un text per fer trontollar la seguretat en el nostre sistema democràtic, adaptat per Sergi Pompermayer i dirigit per Miquel Gorriz.

Autoria: Michela Murgia. Traducció: Mercè Ubach. Adaptació i drama- túrgia: Sergi Pompermayer. Concepte i direcció: Miquel Gorriz. Intèr- pret: Mercè Arànega. Disseny de vestuari: Hernán Montiel. Disseny d’il. luminació: Jordi Fusté. Disseny espai: Yaiza Ares. Vídeo: Miquel Santiveri. Caracterització: Núria Llunell. Ajudant de direcció: Pablo Macho Otero. Regidoria: Anna Roy.

Amb la col.laboració de: l’Estruch- Ajuntament de Sabadell.

És una coproducció de Mola Produccions, Festival Temporada Alta