El fotoperiodista Jordi Borràs imparteix una conferència per als socis de l'Aula d'Extensió Universitària de Solsona sobre l'extrema dreta. Serà el dijous 2 de maig al Casal cívic Xavier Jounou.

L'autor de Tots els colors del negre. L'extrema dreta a l'Europa del segle XXI (Ara Llibres), que concentra anys d'investigació periodística, ofereix una conferència sobre aquest tema el primer dijous de maig en el marc de l'Aula d'Extensió Universitària de Solsona.

Jordi Borràs (Barcelona, 1981) és fotoperiodista freelance i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment és cap de fotografia del magazín La Mira i col·labora amb diversos mitjans de comunicació. Ha dedicat bona part de la seva obra professional a investigar i documentar l'extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya. També ha publicat reportatges a capçaleres especialitzades en la investigació de la ultradreta.

Aquesta conferència és una activitat adreçada als socis i sòcies de l'Aula d'Extensió Universitària de Solsona. Per fer-se soci i gaudir de les activitats de l'Aula com aquesta, cal contactar-hi per mitjà de qualsevol dels membres o enviant un correu electrònic a aulasolsona@gmail.com.