La Supernit aquest any s’articula al voltant dels BETA, són el grup del canal SX3 (nou super 3). En principi les aventures d’aquest grup estan pensades per a mainada de 8 a 14 anys. Això no exclou que menuts de 8 hi puguin participar. Amb tot, no es recomana a més petits de 6 anys, perquè cal saber llegir.

El 8 de maig es van obrir les inscripcions per participar a la Supernit a les biblioteques que tindrà lloc el divendres 31 de maig a biblioteques de tot el país, també a la Francesc Pujols de Martorell.

Els Beta són els protagonistes d’una gran nit d’aventures en què ajudaran els nens i nenes a salvar els llibres d’un terrible virus.

És la quarta edició d’aquesta iniciativa del SX3 i 3Cat en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya per fomentar la lectura entre el públic infantil. L’activitat també s’ha obert, en aquesta edició, a la comunitat catalana a l’exterior.

Els nens i nenes que hi vulguin participar ja poden anar a la biblioteca que tinguin més a prop per inscriure’s a la Supernit. Per trobar quin és l’equipament que tenen al costat de casa, ho poden consultar en aquest mapa.