24 de octubre de 2014
24.10.2014

Una professora de l'IES Oró de Martorell escriu un llibre sobre les situacions a classe

24.10.2014 | 00:00

Paz Montserrat, professora de l'institut Joan Oró de Martorell, i el també professor Jordi de Manuel han escrit un llibre a quatre mans que recull 99 relats i un poema inspirats en situacions reals viscudes al llarg de tot l'itinerari educatiu des de diferents perspectives.
El llibre es titula 100 situacions extraordinàries a l'aula (des de l'educació infantil fins a la universitat) i l'ha editat Cossetània.
La professora Paz Montserrat ha explicat al web de l'Ajuntament de Martorell que "al llarg de l'itinerari educatiu tots hem viscut situacions extraordinàries a les aules. Algunes les recordem bé, d'altres les hem oblidades. Llegir aquest recull narratiu de cent situacions reals des de l'educació infantil a la universitat ens pot fer reviure el passat com a estudiants o el nostre present com a professionals de l'educació".
Les narracions -basades en vivències reals- transiten per un ventall d'emocions: de l'insòlit a la tendresa, de la duresa a l'humor. Les veus narratives són diverses: estudiants, professorat, pares i mares. El llibre pretén ser un petit homenatge a la feina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook