16 de maig de 2018
16.05.2018
40 Años
40 Años

Castellolí acollirà la Jornada Catalana de la Mobilitat centrada en el transport públic amb vehicles autònoms

La trobada servirà per presentar experiències internacionals i comptarà amb les ponències de més d'una trentena d'experts

16.05.2018 | 14:48
D´esquerra a dreta: Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l´Anoia; Joan Serra, alcalde de Castellolí; i Jordi Xena, president de l´AMTU.

L'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) ha decidit centrar la 14a edició de la Jornada Catalana de la Mobilitat en el transport públic amb vehicles autònoms. Així ho ha relatat aquest dimecres el president de l'AMTU, Jordi Xena, que ha avançat que els experts calculen que el 2020 "ja arribaran a casa nostra els primeres vehicles autònoms". Per tant, ha dit, "és un escenari de futur que ja el tenim a tocar" i que presenta "reptes molt importants".

La jornada, que per primer cop durarà dos dies, se celebrarà a les instal·lacions del Campus Motor Anoia (a Castellolí) i comptarà amb les ponències de més d'una trentena d'experts. A més, es presentaran experiències de ciutats que ja tenen autobusos autònoms al transport públic urbà com ara Sant Sebastià, Lió, París, Amsterdam o Singapur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema