El Rec.018 ja té dates, serà del dimecres 7 al dissabte 10 de novembre. Serà la dinovena edició d'un experiment de venda al detall que combina la venda radical d'estocs en un ambient industrial, acompanyada d'esdeveniments culturals, de gastronomia i happenings de grans marques. Es complementarà amb el Rec Street Food, amb ofertes gastronòmiques i algunes novetats.

Amb les dates ja concretades, l'oganització ha obert una convocatòria per marques i dissenyadors que estiguin interessats en formar part del Rec.018. Poden posar-se en contacte per correu electrònic a info@recstores.com fins al 20 de juliol per obtenir les bases de participació.

Rec.0 Experimental Stores, la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa al sud d'Europa, s'ha consolidat en aquests 9 anys com un nou format de venda al detall atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. Va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat, i s'ha convertit en un gran esdeveniment que va rebre, en la darrera edició de primavera, 120.000 visitants, el 70% de fora de l'Anoia. En aquella edició es van transformar 56 espais en pop-up stores, i 105 marques van vendre els seus estocs, entre dissenyadors alternatius i marques consolidades.