La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD) ha obert el termini per apuntar-se a la nova edició del programa ReinMET. Es tracta d'una iniciativa de formació especialitzada adreçada a aquelles persones que estiguin buscant feina i que es vulguin dedicar professionalment al sector del metall, un dels més importants de la comarca de l'Anoia en l'àmbit de la indústria. Aquesta convocatòria és adreçada a dones i homes de més de 20 anys amb una formació mínima d'ESO o graduat escolar que estiguin a l'atur o bé treballant en situació precària.

Els interessats podran escollir entre dos cursos. D'una banda, una primera formació que començarà al mes de desembre i constarà d'una primera fase en què s'impartirà una base de coneixements sobre el sector del metall (metrologia, interpretació de plànols, materials i mecànica) i una segona fase en què s'impartiran coneixements de soldadura. D'altra banda, la segona formació, prevista per a l'abril del 2019, s'enfocarà a l'especialitat de Manteniment Industrial.

Les dues formacions constaran d'una part teòrica i una altra de pràctica. Especialment interessant per als participants pot ser la segona, ja que es basarà en un període molt interessant de pràctiques a empreses que, després, oferiran als candidats que hagin mostrat més interès i voluntat de dedicació l'oportunitat de quedar-s'hi a treballar.

Els interessats que vulguin més informació poden adreçar-se a la MICOD fins al 20 de novembre.