El govern d'Olesa obre les portes de l'ajuntament a 250 estudiants dels centres educatius de la població. Des d'ahir i fins al mes de març, més de 250 alumnes de 4t curs de les escoles Josep Ferrà i Esteva, Povill, Escolàpies, Sant Bernat, Mare de Déu de Montser-rat i Puigventós passaran pel consistori olesà en un seguit de visites guiades per apropar l'Ajuntament als estudiants. En la visita se'ls explica com és i com funciona el govern i l'administració del seu municipi.

Aquesta activitat forma part del programa educatiu «Visquem l'Ajuntament», coordinat pel departament d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Olesa en coordinació amb diferents departaments municipals, i s'inclou dins el catàleg d'activitats educatives que cada curs ofereix l'Ajuntament als centres escolars.

La visita s'inicia amb un recor-regut exterior a l'ajuntament on l'arxiver municipal els explica la història de l'edifici i el monument als germans Casals ubicat al Parc Municipal. Tot seguit, a la sala de plens, es projecta un vídeo didàctic, protagonitzat per un personatge anomenat Oliveta.