Dos establiments de telefonia mòbil situats al cap oest de la rambla Sant Isidre d'Igualada van ser objecte, la matinada d'ahir, de sengles robatoris després de trencar els vidres de l'aparador. En un d'ells van trencar el vidre vertical del costat de l'entrada per accedir-hi i endur-se els models dels mostradors, mentre que en un segon van encastar un vehicle en una de les vidrieres del carrer Garcia Fossas, on també van sostreure telèfons mòbils de darrera generació. Les companyies afectades pel robatori són Vodafone i Orange.

De moment no hi ha detinguts per aquesta acció i els lladres, fins anit, no havien estat localitzats. En un dels establiments, ahir al matí, les treballadores posaven en ordre la mercaderia i feien recompte del material que havia quedat, però no van voler explicar detalls als mitjans. En el segon, operaris tècnics intentaven a mig matí canviar la vidriera trencada de l'aparador afectat.

La Policia Local d'Igualada va explicar que l'avís del robatori el van rebre a les 5.20 del matí i van recollir declaracions d'alguns testimonis. La investigació, des d'ahir al matí, ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra.