Pilar Rahola serà la veu convidada als actes de l'Onze de Setembre a Igualada. El dilluns dia 9, la popular periodista i escriptora, protagonista en diverses tertúlies de televisió i ràdio, participarà en l'acte oficial que es farà al teatre de l'Ateneu, a 2/4 de 8, amb una conferència. Al final de l'acte actuarà el Cor Ex Audio. Com cada any, l'acte central de la Diada a Igualada té lloc uns dies abans de la data de l'11 de setembre.

En el programa d'actes de la Diada s'anuncia que després de l'acte institucional hi haurà la desfilada dels Miquelets, a partir de 2/4 de 9, que acompanyaran la comitiva des de l'Ateneu fins a l'ajuntament. A la plaça de l'Ajuntament tindrà lloc la hissada de la senyera que hi ha al centre de la plaça. Aquí, l'alcalde Marc Castells estarà acompanyat també de la protagonista de la nit, Pilar Rahola.

Després de la hissada, és previst que el cor Ex Audio interpreti Els Segadors i diverses cançons populars catalanes.

A part de l'acte que organitza l'Ajuntament, Igualada també viurà en la prèvia a la Diada la marxa de torxes (la nit del 10), que organitza el Casal Popular el Foment.