Coincidint amb una nova edició del Rec.0, les botigues i restaurants d'Igualada faran promoció dels seus establiments i dels productes i serveis que comercialitzen entre les persones que visitin la ciutat durant els quatre dies de l'esdeveniment, del 6 al 9 de novembre.

L'Igualada Slow Shopping és una iniciativa que es va iniciar l'any 2014, promoguda per l'Ajuntament d'Igualada i les associacions de comerciants de la ciutat, oberta a tots els comerços i restaurants d'Igualada.

L'Igualada Slow Shopping «fomenta la compra conscient, responsable i tranquil·la, allunyada de les cues i les aglomeracions; una manera diferent de gaudir del comerç local, un comerç amb garanties que ofereix assessorament personalitzat a càrrec d'experts», segons expliquen els impulsors. L'Ajuntament ofereix uns vinils identificatius per als establiments que es vulguin adherir a la campanya. Com a complement també s'organitzarà una nova edició del Made.igd slowshopping, una iniciativa d'Igualada Comerç. El dissabte, al pavelló Divina Pastora (al circuit del Rec.0) hi haurà comerços amb l'objectiu de comercialitzar els seus productes i donar a conèixer la varietat i qualitat comercial de la ciutat.