Santa Margarida de Montbui ha adaptat una aula de la Vinícola als requisits del Servei d'Ocupació de Catalunya per tal de poder fer els cursos que s'ofereixen des d'aquest ens. L'inici del darrer curs de formació ocupacional, sobre enregistrament i tractament de dades i documents, s'ha fet en una nova aula homologada.

Fonts de l'Ajuntament de Montbui han explicat que la nova aula formativa ara disposa de les dimensions necessàries i està adaptada perquè l'Ajuntament de Montbui pugui continuar sent centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya en l'àmbit formatiu.

En la primera activitat en aquest espai, 15 alumnes han estrenat la nova aula. El curs abans esmentat sobre enregistrament i tractament de dades i documents és de 480 hores, que inclou també pràctiques en empreses. La part teòrica del curs es durà a terme fins al proper mes de maig, mentre que les pràctiques es faran durant la primavera i l'estiu del 2020.

El centre cívic La Vinícola, al seu espai Mont-Activa, disposa d'una mediateca, espais polivalents, el servei de Club de la Feina i també l'aula amb diferents equips informàtics per donar servei i atendre les necessitats formatives.