En les últimes hores han mort els dos primers interns de la residència privada Sant Agustí d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Aquestes morts se sumen a les 12 que ha registrat l'altre centre geriàtric del poble, la residència Santa Oliva. En total doncs, són 14 avis morts a les residències i un total de 16 persones en el conjunt del municipi. Al centre Sant Agustí, fins ara, només s'havien detectat quatre positius per coronavirus els darrers dies que havien estat derivats a l'Hospital de Martorell. Pel que fa a la residència Santa Oliva, fins aquest dimecres, a banda de la dotzena de defuncions hi ha sis interns més en estat molt greu.

L'alcalde d'Olesa de Montserrat, Miquel Riera, lamenta les mort que fins ara ha ocasionat el coronavirus alhora que destaca que en les darreres hores no hi hagut noves derivacions d'interns als hospitals: "Sembla que el brot que ha afectat sobretot la residència Santa Oliva pot estar controlat i, per tant, estarien funcionant tots els protocols aplicats".

D'altra banda, efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) que aquests dies visiten diferents poblacions per fer tasques de desinfecció, s'han desplaçat aquest dijous al matí fins a la residència Santa Oliva, on s'espera que treballin durant aquest dijous i divendres. En total s'hi han desplaçat vuit unitats, concretament quatre camions i quatre vehicles lleugers. També com a novetat, l'Ajuntament d'Olesa ha instal·lat contenidors d'ús exclusiu per les residències del municipi amb l'objectiu d'evitar la propagació del virus.