Els Mossos d'Esquadra han denunciat a 95 persones que participaven aquesta matinada en una festa il·legal amb 'botellón' a Viladecans (Baix Llobregat), segons ha informat aquest diumenge la policia catalana en el seu compte de twitter.

Els Mossos van tenir coneixement que s'estava celebrant aquesta festa il·legal, que havia estat convocada a les xarxes socials, sobre les 00.00 hores d'avui.

Agents de la policia catalana es van desplaçar fins al lloc de la festa, l'espai natural del Remolar de Viladecans, per desallotjar aquest 'botellón' massiu, que contravé les prohibicions per la pandèmia del coronavirus.

A més de desallotjar les persones, la policia catalana ha denunciat a 95 persones per "incomplir les mesures de sanitat".

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana ja van desbaratar una altra festa il·legal que s'estava celebrant en una nau industrial a la Zona Franca de Barcelona amb l'assistència de 160 persones, que no feien servir mascareta i que van ser també denunciades.

Davant aquestes actituds, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha ordenat avui als Mossos d'Esquadra "màxima severitat" davant de qualsevol incompliment de les normes de prevenció contra la COVID.