25 de octubre de 2020
25.10.2020
Regió7

Igualada reforça la recollida selectiva al Pla de la Massa i Sesoliveres

La nova mesura consisteix a incloure els contenidors de les cinc fraccions de recollida selectiva en tots els punts

24.10.2020 | 23:57
La iniciativa pretén facilitar el reciclatge de residus

L'Ajuntament d'Igualada ha anunciat aquesta setmana que els propers dies es reforçarà el servei de recollida selectiva d'escombraries al barri del Pla de la Massa i Sesoliveres.

Segons ha explicat el consistori en una nota de premsa, al llarg dels pròxims dies, s'aplicarà una nova mesura, consistent a incloure els contenidors de les cinc fraccions de recollida selectiva en totes les ubicacions de recollida d'escombraries que actualment ja hi ha al Pla de la Massa i Sesoliveres.

D'aquesta manera, s'aconseguirà aproximar tots els tipus de contenidors als veïns del barri i així es facilitarà el reciclatge dels diversos tipus de residus que es generen a les llars, i motivarà la seva separació.

Segons ha explicat la tinent d'alcalde i regidora del districte Ponent d'Igualada, Carlota Carner, la incorporació dels contenidors per a totes les fraccions de recollia de les deixalles és «una millora molt positiva per al barri i per a la ciutat, atès que aposta i reforça la recollida selectiva i hi facilita la possibilitat de reciclatge».

Per la seva banda, el regidor de Sostenibilitat d'Igualada, Miquel Vives, ha comentat que «l'aposta del govern per la recollida selectiva és clara i aquesta acció s'emmarca dins de un seguit de mesures per incrementar-la».

Vives destaca que «l'Ajuntament ha entomat el repte» i també explica que s'han activat diferents propostes, com el programa Reciclos o l'impuls de l'estudi per millorar la recollida selectiva de residus a tota la ciutat. Paral·lelament, també assegura que l'Ajuntament està ampliant de manera progressiva la instal·lació de contenidors específics en diferents punts del municipi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook