07 de desembre de 2020
07.12.2020
Regió7

Esparreguera farà la fira de Santa Llúcia al mercat municipal

Aquest cap de setmana es posa en marxa una il·luminació de Nadal que potencia alguns punts

06.12.2020 | 22:11
Esparreguera farà la fira de Santa Llúcia al mercat municipal

Esparreguera ha donat el tret de sortida a la programació de Nadal i de Reis d´Esparreguera aquest cap de setmana. Des de divendres també hi ha en funcionament el guarniment lluminós de Nadal. Aquest serà un cap de setmana més comercial, i l´agenda d´actes s´encetarà els dies 12 i 13 amb la fira de Santa Llúcia, que s´instal·larà a l´antic mercat municipal. Hi haurà paradetes de productes nadalencs i de regal d´Esparreguera Comerç i de l´Associació d´Artesans d´Esparreguera.

A més, s´han programat diferents propostes itinerants, com la batucada de la formació esparreguerina Sona Samba, les coreografies, jocs i cants d´Els Pastorets, de la companyia Xip Xap, la Banda de l´Escola Municipal de Música i Dansa i la passejada de l´home dels nassos per animar els carrers del municipi i incentivar així el comerç local durant els dies festius.

La il·luminació decorativa dels carrers d´Esparreguera serà més potent que la del darrer Nadal.

El regidor de Cultura, Juan Jurado, ha explicat que «el nombre de carrers il·luminats és el mateix que l´any passat, però hem reforçat la decoració amb llums a les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon, i també a les places de Santa Eulàlia i de l´Ajuntament, on s´ha reforçat la il·luminació de l´arbrat».

També s´ha renovat la il·luminació amb el nom dels carrers, que s´ha substituït per bombetes led per reduir en consum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook