L'Organització Nacional de Cecs (ONCE) ha repartit 6.350,30 euros a Igualada amb una butlleta de 'El meu día' del sorteig celebrat aquest dijous.

Marta Puig, agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a la capital de l'Anoia des del quiosc ubicat a l'avinguda Doctor Pasteur, número 1. Puig va vendre una butlleta de primera categoria (Dia+Mes+Any) premiada amb 6.350,30 euros

Igualada pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Manresa, que presta serveis personalitzats a 410 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 94 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

'El meu día' és la nova loteria de l'ONCE en la què les dates especials per a una persona (aniversari, aniversaris, esdeveniments destacats, una fita històrica, un campionat esportiu...) poden donar-li milers de premis per un euro. La seva comercialització va començar el passat 25 de setembre. Es sorteja tots els dijous, des de l'1 d'octubre.

Només cal escollir una data (dia, mes i any), dins d'un període de dates que abasta des de la de l'últim sorteig en què es pot participar fins a 100 anys enrere.

'El meu día' es pot adquirir a través dels 19.000 venedors de l'ONCE, gairebé 2.500 d'ells a Catalunya, en www.juegosonce.es i en establiments col·laboradors autoritzats.