Alguns comerços d‘Igualada ja han aconseguit exhaurir tots els seus iBons disponibles (bons bescanviables en una campanya de promoció comercial abans de Nadal). Que s’acabin aquest vals és sinònim d’èxit de la iniciativa.

Totes les botigues tenien 250 iBons disponibles, amb «la finalitat que tot el comerç pogués gaudir de la campanya. Així doncs, ja hi ha establiments que han assolit aquest límit», segons expliquen fonts de l’Ajuntament d’Igualada.

La campanya iBons d’Igualada funciona a través de la compra de bons que el consumidor pot descarregar-se a través de l’aplicació i que pot consumir fins al 12 de desembre o fins a finalitzar les existències. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el ciutadà només paga 6 euros i els 4 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada ciutadà pot adquirir fins a 5 bons. Només cal ser major d’edat i estar empadronat a Igualada. En total, s’han emès bons per un valor de 100.000 euros, dels quals cada comerç pot disposar d’un màxim de 2.500 euros en bons.

L’ Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, que organitza l’acció, va felicitar ahir els establiments adherits a la promoció i va destacar la implicació que ha calgut per tenir una participació alta.