Castellolí es prepara per celebrar del 20 al 23 de gener la Festa Major de Sant Vicenç en honor al seu patró, amb activitats pensades per a totes les edats. Destaquen la 8a Nit de l’Esport i la visita guiada que es farà diumenge al castell d’Aulí -amb servei de bus gratuït- i que permetrà conèixer-ne les darreres descobertes arqueològiques.

Les festes arrencaran aquest dijous, 20 de gener, amb la inauguració de l’exposició temporal i presentació del llibre «Homenatge a Lluís Llach», de Jordi Magrià Bicman. L’acte tindrà lloc a les 19 h a l’edifici de la Cooperativa. La mostra dedicada al cantant es podrà visitar els dissabtes de 17 a 20 h i els diumenges d’11.30 a 14 h i de 17 a 20 h.

L’endemà, divendres 21 de gener, tindrà lloc un dels plats forts d’aquestes festes: la 8a Nit de l’Esport (20 h a la Brillante), amb la participació del pilot de la Pobla de Claramunt Rosendo Touriñan. Abans, al local El Centre, s’ha programat un acapte de sang (de 17 a 20 h). Dissabte dia 22 de gener es farà una xocolatada a l’entrada del Centre, a les 10 del matí; de 10 a 13 h la canalla podrà passejar amb poni, i a la tarda (17.30 h), partit de futbol sala amb la Penya Blaugrana de Castellolí i el Club Atlètic Vilatorrada.