Òdena començarà el pròxim mes de setembre la reforma dels parcs Migdia del barri de Santa Olga i Cal Riba del Pla d’Òdena. L’Ajuntament preveu que l’actuació als parcs infantils s’allargui fins al desembre. Les obres, que consistiran en la renovació del mobiliari infantil i l’urbà d’aquests espais, comportaran una inversió de 19.000 euros per al parc Migdia i de 40.000 per al de Can Riba.

Per copsar l’opinió dels veïns i exposar els projectes de renovació dels parcs del municipi, la regidoria de Participació de l’Ajuntament va organitzar una trobada el 6 de juliol passat al parc Migdia, a la qual van assistir molts veïns i famílies de la zona. Entre les diverses propostes, van decidir que cal renovar-ne els gronxadors, treure el sorral i instal·lar-hi un terra de cautxú. La sessió participativa també es va aprofitar per demanar als veïns que expliquessin quines són les seves opinions i preocupacions en termes generals sobre el municipi.

D'altra banda, al barri de Sant Pere també es va dur a terme una segona activitat participativa el 13 de juliol passat, que aquesta vegada va tenir la presència dels infants de l’escola d’estiu d’Òdena, a qui se’ls va plantejar les diferents possibilitats de reforma per a l’espai lúdic. Pel que fa al mobiliari, es va escollir una de les tres propostes presentades i, finalment, es va decidir que el parc Cal Riba continuarà sent de sorra i estarà preparat per si mai s’hi vol instal·lar terra de cautxú.