Segueix-nos a les xarxes socials:

El curs d'Anoia Activa d'estratègies d'ocupació dóna els primers fruits

Cinc dels catorze alumnes que hi van participar ja han trobat una ocupació en els sectors comercials

Cinc dels catorze alumnes que han participat a Piera en el Curs d'Aprenentatge en Estratègia i Ocupació (E + O) del programa Anoia Activa ja han trobat feina.

Anoia Activa és una iniciativa liderada pel Consell Comarcal per millorar la competitivitat del mercat de treball i reduir l'elevat índex d'atur de la comarca. El Curs d'Aprenentatge en Estratègia i Ocupació (E+O) ha tingut com a objectiu donar resposta a les necessitats del sector comercial de disposar de personal qualificat. A la vegada, ha permès als alumnes formar-se per trobar noves oportunitats d'inserció en el mercat de treball. Ha estat impartit per la Federació Anoienca de Comerç i Serveis. La FACS és un dels socis participants del projecte Anoia Activa, el qual ha aconseguit, per primera vegada, aglutinar els esforços de nombroses administracions i agents socioeconòmics de la comarca.

El Curs d'Aprenentatge en Estratègia i Ocupació ha destacat pel fet d'aplicar noves tècniques formatives adequades a les noves iniciatives empresarials. Els alumnes participants al curs eren de Piera, Masquefa, Capellades, Vallbona d'Anoia i Vilanova del Camí, majoritàriament operàries que procedien del sector tèxtil. L'objectiu de moltes de les participants era trobar feina en un sector que està a l'alça, el del comerç, que es preveu que pot crear ocupació a la comarca.

Prem per veure més contingut per a tu