Segueix-nos a les xarxes socials:

Martorell lluita contra el càncer

Per commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, l'AECC a Martorell va il·luminar amb llums de color rosa el pont de l'Anoia

Per commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Martorell va il·luminar amb llums de color rosa el pont de l'Anoia i, a més a més, s'hi va penjar un llaç de grans dimensions del mateix color, on tothom va poder escriure un desig i un pensament.

Un gran nombre de persones es van desplaçar ahir a la tarda fins al pont de l'Anoia de Martorell per veure'l il·luminat de color rosa i poder manifestar, per escrit, els seus pensaments envers aquesta malaltia que afecta tantes persones.

A més a més de l'acte d'ahir, AECC té previst realitzar una xerrada informativa sobre el càncer de mama que tindrà lloc demà, dimecres, 21 d'octubre, a partir de les 6 de la tarda a l'auditori Joan Cererols del centre cultural martorellenc. La xerrada serà a càrrec de la doctora Saoia Gorodisti, que treballa com a ginecòloga de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell.

L'associació preveu que el llaç continuï penjat uns quant dies perquè la gent hi pugui continuar escrivint els seus desitjos.

Prem per veure més contingut per a tu