Per commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Martorell va il·luminar amb llums de color rosa el pont de l'Anoia i, a més a més, s'hi va penjar un llaç de grans dimensions del mateix color, on tothom va poder escriure un desig i un pensament.

Un gran nombre de persones es van desplaçar ahir a la tarda fins al pont de l'Anoia de Martorell per veure'l il·luminat de color rosa i poder manifestar, per escrit, els seus pensaments envers aquesta malaltia que afecta tantes persones.

A més a més de l'acte d'ahir, AECC té previst realitzar una xerrada informativa sobre el càncer de mama que tindrà lloc demà, dimecres, 21 d'octubre, a partir de les 6 de la tarda a l'auditori Joan Cererols del centre cultural martorellenc. La xerrada serà a càrrec de la doctora Saoia Gorodisti, que treballa com a ginecòloga de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell.

L'associació preveu que el llaç continuï penjat uns quant dies perquè la gent hi pugui continuar escrivint els seus desitjos.