El segon tinent d'alcalde d'Igualada, Jordi Riba, va afirmar ahir, en la compareixença davant els mitjans dels dimecres, que el govern igualadí "està a l'expectativa" davant de la presa de poder de Marc Castells al Consell Comarcal, rellevant Xavier Boquete.

Respecte a l'anterior president del Consell, el regidor de l'Entesa va elogiar-lo i va fer-li "un reconeixement explícit". Segons Riba, "ha estat un bon president". En canvi, després de felicitar-lo pel nomenament, el segon del PSC a l'Ajuntament igualadí va opinar que "Castells portarà a unes relacions que semblen complicades d'antuvi".

Riba considera que "a la cúpula del Consell quedaran persones que estan a les oposicions dels seus respectius consistoris, es fa difícil pensar les relacions que tindrem amb persones que viuen a l'oposició"; en canvi, va recordar que "Boquete era alcalde del seu municipi". Riba va resumir que "s'obre un període de relacions complicades i difícils".

També en aquesta compareixença Jordi Riba va haver d'anunciar que la inauguració del complex esportiu Infinit del Puigcornet haurà d'ajornar-se almenys una setmana, "ja que les pluges han complicat l'asfaltatge", que és una de les condicions per tenir els permisos d'obertura.