Segueix-nos a les xarxes socials:

El Poble Sec d'Olesa inaugura els carrers, però les obres del parc s'endarrereixen

L'associació de veïns considera que les obres han quedat inacabades perquè hi manquen alguns elements de mobiliari urbà

El barri del Poble Sec d'Olesa va inaugurar ahir les obres de reurbanització dels carrers Margarida Biosca, Sant Eloi, Sant Pere, Pintor Fortuny, Germans Casals i Emili Blanxart. Des de l'associació de veïns consideren que encara queden elements sense acabar, però creuen que els propers dies podrien estar enllestits. Tot i això, han explicat que les obres del parc i el local social no es podran inaugurar fins a la segona quinzena de gener.

La inauguració dels carrers del barri del Poble Sec es va fer ahir al matí i va tenir la presència de l'alcalde, Jaume Monné, el president de l'Associació de Veïns Poble Sec, Manuel Solís, i d'altres representants de l'entitat i responsables de les obres.

El president de l'AVV Poble Sec va expressar que "estem satisfets amb el canvi que ha experimentat el barri i que ha fet pujar la qualitat de vida dels veïns. A més a més, sabem que la gent ha quedat contenta i això és el més important". Tot i això, Solís va dir que "hem fet la recepció dels treballs però hi trobem a faltar alguns elements, com ara papereres, senyals, bancs, etc. Els obrers han dit que no ho han col·locat a causa del mal temps però que ho faran en els propers dies".

Quant a les obres del parc i el local, Solís ha dit que "la recepció de les obres tindrà lloc el dia 30 de desembre, però encara faltaran alguns aspectes, sobretot de jardineria. Per això, l'obertura oficial serà a la segona meitat de gener".

iNAUGURACIÓ DELS CARRERS DEL POBLE SEC D'OLESA

El president de l'AVV Poble Sec, Manuel Solís, l'alcalde, Jaume Monné, i un responsable de les obres passegen pel carrer de Margarida BioscaSignatura de la recepció d'obresCol·locació dels arbres al carrer de Sant PereImatge dels treballs al carrer de Sant Pere

Prem per veure més contingut per a tu