La Fundació Domicília ha presentat el curs 2010-2011 al complex educatiu de Torrent de Llops de Martorell. De fet, avui comença el nou curs d'aquest projecte, de tres anys de durada, en què s'ofereix cursos subvencionats d'atenció sociosanitària de persones a domicili. El mòdul es divideix en tres cursos: manteniment i rehabilitació psicosocial de les persones dependents al domicili; suport en les gestions quotidianes de les persones dependents; i interrelació, comunicació i observació amb la persona dependent i el seu entorn.

Més d'una seixantena de persones participen en aquest curs, que es fa el dilluns, el dimecres i el divendres, en horari de tarda, al complex educatiu de Torrent de Llops. El curs s'adreça a les persones que vulguin completar o renovar la seva formació en l'assistència a domicili.

Durant la presentació, la regidora d'Ensenyament, Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Martorell, Mercè Morera, va dir que "el fet de veure cares conegudes a la sala i que, durant dos anys han fet els tres mòduls, demostra que el projecte és profitós". Una de les novetats d'aquest curs és el canvi d'ubicació. Els dos primers cursos es van fer a l'esplai de gent gran de Buenos Aires i, aquest curs, es farà al complex educatiu de Torrent de Llops.

La Fundació Domicília treballa per fer accessible als professionals i empreses d'atenció domiciliària del Baix Llobregat una formació qualificada, adequada i de qualitat. També disposa d'una borsa de treball i la relació d'empreses que es dediquen a aquesta mena de serveis.

Pel que fa als cursos d'atenció sociosanitària de persones a domicili, comencen avui mateix i encara s'accepten inscripcions. Aquests cursos són cofinançats per la Generalitat de Catalunya, pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i per l'Ajuntament de Martorell.