L'Ajuntament d'Òdena ha negociat amb la companyia que dóna el servei de bus a Òdena, Monbus, una millora dels trajectes i dels horaris. A paratir d'ara, tots els serveis tindran parada a l'Hospital Comarcal d'Igualada. El consistori obté els canvis després de les repetides queixes sobre el servei per part dels veïns.

Fins ara, sols una part dels trajectes tenien aquesta parada en el seu recorregut. A partir d'ara, hom que necessiti utilitzar els serveis mèdics comarcals podran utilitzar el transport públic. L'altre canvi substancial és el fet que desapareguin les parades que hi havia -en sentit de baixada- al passeig de Verdaguer d'Igualada, a conseqüència del canvi de trajecte anterior. La parada al vell edifici de Correus i la de davant de l'antic hospital no s'inclouran més en la línia del bus odenenc.

El quadre de divulgació dels nous horaris, que detalla la freqüència de pas per cada una de les parades en servei i exposa el sentit de circulació i el recorregut, ja està col·locat a les marquesines. Tots els autobusos que circulen entre Òdena i Igualada sempre faran el mateix recorregut: des del nucli d'Òdena cap a l'estació d'autobusos igualadina, per seguir després per la banda nord del passeig de Verdaguer cap a l'Hospital Comarcal. La tornada cap a Òdena es fa a través de les Comes.