El Centre Muntanyenc i de Recerques d'Olesa de Montserrat organitza un any més el curs d'esquí. Aquesta és la 31a edició i les sortides començaran el proper diu-menge 30 de gener i es repetiran tots els diumenges de febrer.

Els que hi estiguin interessats ja poden inscriure-s'hi o demanar més informació al mateix Centre Muntanyenc i de Recerques, al carrer de l'Església número 39, qualsevol divendres de 10 a 12 de la nit i també els dimarts i dijous de les 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit.

La primera sortida serà diu-menge 30 de gener i la resta es faran tots els diumenge del mes de febrer, els dies 6, 13, 20 i 27. Els participants d'aquest curs d'esquí aniran a l'estació de Vallnord, a Andorra. Se sortirà de la plaça de l'Oli a les 5 del matí, i de 10 a 1 del matí es fa el curs amb els monitors. Des de l'organització creuen que l'assistència serà semblant a la de les darreres edicions, en què es van inscriure prop d'una quarantena de persones cada sortida de diu-menge.

Enguany, el preu d'aquest curs d'esquí és de 290 euros, tot i que s'ha de tenir en compte que no inclou el lloguer del material per practicar l'esport. Amb el preu entra el transport en autocar des d'Olesa de Montserrat cap a l'estació d'esquí, el forfet i també 3 hores de monitor durant cada jornada.