El PSC olesà veu prioritari de cara a la propera legislatura preparar el municipi industrialment per quan s'acabi la crisi per així situar-lo tan bé com sigui possible a l'hora de disposar dels espais per a empreses i recuperar-se com més aviat millor. Jaume Monné, alcaldable socialista, ha explicat que el gran objectiu és deixar Olesa "en una situació transversal que ens doni l'oportunitat de sortir de la crisi i després ens ajudi a projectar-nos com un municipi capdavanter en diferents aspectes per afrontar el futur amb el màxim de garanties en tots els àmbits".

El candidat del PSC ha informat que el programa electoral es presentarà a la ciutadania el proper 30 d'abril, però ha avançat que aquest vindrà marcat per l'objectiu de determinar el que necessiten en temps de crisi els ciutadans.

Segons Monné, "cal posicionar Olesa adequadament per quan arribi la recuperació econòmica poder-ho fer com més aviat millor. Un exemple és el polígon la Flora com a zona on empreses d'arreu poden ubicar-hi la seu perquè es tracta d'un polígon industrial amb accessos renovats i extens que espera augmentar la seva competitivitat".

Monné ha afegit que "no només hem de mirar que les empreses vinguin a Olesa, sinó que també és molt important ajudar els emprenedors i els que tinguin tot tipus de projectes empresarials".

Pel que fa a la immigració, Monné ha declarat que a Olesa no hi ha cap problemàtica especial, ja que "independentment de l'origen, l'atur ha afectat tot tipus de persones. Hem de vigilar que no es faci un mal ús de la immigració per part de certes formacions polítiques, les quals temps abans creien que la immigració era bona per desenvolupar feines que ningú no volia fer i ara és dolenta perquè la treu". Monné ha afegit que "no es pot anar en contra d'un sector de població que ha vingut a treballar i que ja està arrelada i intentar treure'n benefici".

Possibles pactes

Sobre possibles pactes, l'alcaldable socialista ha afirmat que "la intenció és fer un govern fort, però dependent de la força que tin-guem, haurem de pactar. El PSC s'ha sentit còmode amb el pacte amb CiU i l'Entesa, nosaltres deixem la porta oberta als socis actuals ja que el PSC ho té assumit com una dinàmica normal".