La Biblioteca Central d'Igualada manté obert el termini per participar al concurs de fotografia "Els llibres viatgers", que per segon any consecutiu convoca aquest equipament.

Un llibre prenent el sol a la platja, un lector enfilat dalt d'una muntanya devorant les pàgines d'una novel·la d'intriga, un nen entretingut amb un conte... Les vacances conviden a la lectura i a fer fotografies per immortalitzar aquests moments. Fins al 31 d'agost es poden presentar fotografies d'aquestes vacances en les quals el llibre sigui el protagonista.

Les imatges s'han de portar a la biblioteca i han de tenir un format de 20x30 centímetres, el títol i lloc de la foto. Les dades personals de l'autor han d'anar en un full dins d'un sobre enganxat al darrere de cada imatge. Aquestes dades no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte. Al concurs poden participar-hi majors de 14 anys, amb un màxim de dues fotografies. Un jurat format per personal de la biblioteca i un fotògraf professional decidirà quina és la millor foto dels llibres viatgers. El premi s'atorgarà el dia 13 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda. Una selecció de les fotografies presentades s'exposaran al vestíbul de la Biblioteca, des del 13 de setembre fins a l'1 d'octubre.