El grup municipal del PSC-Igualada ha fet explícit el seu suport al govern de la ciutat (CiU-ERC) en relació amb la demanda d'una millora al servei d'autobús que connecta amb Barcelona. Els socialistes demanen que l'empresa que gestiona aquesta línia, la Hispano Igualadina-Monbús, compleixi totes les condicions del contracte i doni resposta a les denúncies i reclamacions dels usuaris.

El regidor socialista Xavier Figueres va més lluny i exigeix al govern municipal que "posi en marxa la parada de la Hispano a la zona de l'avinguda de Balmes" que el govern de l'Entesa "ja va acordar de tirar endavant amb la mateixa Hispano fa uns quants mesos després de diverses converses amb l'empresa".

Aquesta parada s'havia d'ubicar a prop de l'edifici d'habitatges de Punto Blanco per donar resposta a les necessitats dels veïns dels barris de Set Camins i les Comes, tot fent-los "més accessible aquest servei".

Es tracta, segons el PSC, d'una reclamació dels veïns d'aquests dos barris que "ja havia quedat lligada en el mandat anterior, i ara només cal que el nou govern la dugui a terme".

Figueres recorda, amb tot, que va ser CiU, quan governava a la Generalitat l'any 2003, qui va allargar 25 anys la concessió a la Hispano Igualadina, el que vol dir que l'empresa té el servei adjudicat fins al 2028.