Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bruc dedica un pont a Prat de la Riba, creador de la Mancomunitat catalana

El president de la Diputació destaca el paper de l'obra gairebé centenària de l'ens català

El Bruc dedica un pont a Prat de la Riba, creador de la Mancomunitat catalanadiba

El pont que uneix els barris de la Parròquia amb el Bruc de Baix duu el nom de qui va ser impulsor i primer president de la Mancomunitat de Catalunya, Enric Prat de la Riba. És un homenatge a la institució centenària i al seu president. El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l'alcalde del Bruc, Carles Castro, van reivindicar la vigència de la seva obra de govern en l'acte de descoberta de la placa dedicada a Prat de la Riba, que s'ha fet el cap de setmana.

Acompanyat també del diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Marc Castells, el president Esteve va signar al llibre d'honor municipal i va descobrir, amb l'alcalde Castro, la nova placa del pont que, precisament, va fer construir la Mancomunitat fa 90 anys.

Després del "bateig" del pont, les autoritats es van traslladar a l'exposició "Història de la construcció del pont", instal·lada al Casal Familiar del Bruc. Aquí Salvador Esteve va lloar la iniciativa local i l'encert de la Mancomunitat, ja que l'obra projectada aleshores encara perdura, "com ara aquest pont, les biblioteques populars o l'Escola d'Administració Pública".

Prem per veure més contingut per a tu