Segueix-nos a les xarxes socials:

Esparreguera inaugura la nova biblioteca de l'Ateneu

La construcció de l'equipament es va iniciar el 2007 i fins fa mig any no es va posar en funcionament Actualment té 300 usuaris diaris

Esparreguera inaugura la nova biblioteca de l'Ateneulaura farreras

Esparreguera va inaugurar ahir la Biblioteca Municipal l'Ateneu, en un acte que tot i l'amenaça de pluja va tenir la presència de gairebé dues-centes persones. Entre els assistents hi havia l'alcalde, Joan-Paül Udina i Tormo, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i Figuera.

La inauguració arriba després de 6 mesos de la seva obertura i les dades indiquen que hi ha una gran acceptació entre la població ja que més de 300 persones la visiten i fan us dels seus serveis a diari. La directora de la Biblioteca Municipal, Carla Canongia, explicava que fins ara la biblioteca ha tingut molts usuaris, moltes activitats i sobretot molta acceptació. El canvi, segons Canongia, ha estat molt gran, ja que per exemple, s'ha passat de tenir un ordinador a tenir-ne més d'una vintena i, un altre gran salt ha estat el de tenir màquines d'autopréstec i autogestió de l'usuari. Actualment, la biblioteca compta amb un fons de 27.300 volums, 5.450 audiovisuals i 105 títols de subscripcions a diaris i revistes en un espai de 1.895 m2 dedicats a la cultura.

Prem per veure més contingut per a tu