La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) celebrarà la 15a edició del sopar empresarial el 9 de juliol al Campus Universitari d'Igualada i tindrà com a ponent l'economista Xavier Sala-i-Martín, que pronunciarà la conferència 'Què has fet de nou avui?'. Enguany la UEA vol arribar a altres territoris i per aquest motiu s'ha convidat agents socioeconòmics d'arreu del país. El lema del sopar és 'Som empresa, som futur' i, segons ha detallat el president de la UEA, Blai Paco, "volem donar el missatge que qui està liderant la recuperació econòmica és el sector empresarial i, per això, creiem que hem de prestigiar la nostra professió i fer-li un homenatge". L'organització preveu l'assistència de 400 persones.

Al llarg de la jornada també s'entregaran els premis empresarials en la categoria de trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a la internacionalització i al gremi o institució. A més, com a novetat, enguany es recuperarà el premi en reconeixement a la implantació de les noves tecnologies. El format del sopar serà a peu dret amb l'objectiu d'afavorir el contacte entre els convidats.

Enguany s'ha escollit el nou Campus Universitari d'Igualada per celebrar l'acte, ja que, segons ha explicat Paco, "ja comença a ser una tradició de la UEA el fet de lligar el sopar amb noves infraestructures que s'han de convertir en eixos de creixement per a la nostra comarca". Segons ell, el Campus "és un recurs que ha de tenir molt potencial". L'edició del 2014 es va celebrar a les instal·lacions del Campus Motor Anoia.