Segueix-nos a les xarxes socials:

L'economista Xavier Sala i Martín és el convidat al Sopar de l'Empresari

La trobada d'enguany se celebra al nou Campus universitari de la capital de l'Anoia

El professor d'Economia i tertulià radiofònic Xavier Sala i Martín serà el convidat al Sopar de l'Empresari de l'Anoia, que enguany se celebra en el marc del nou Campus Universitari d'Igualada. La trobada empresarial tindrà lloc el proper dia 9 de juliol a partir de les 8 del vespre. El lema d'enguany és "Som Empresa, som Futur".

El Sopar de l'Empresari de l'Anoia arriba a la 15ena edició. La Unió Empresarial de l'Anoia, entitat que convoca la cerimònia, ha indicat que "volem que sigui un sopar especial, un autèntic punt de trobada d'empresaris del país que traspassi les fronteres de l'Anoia i que ens permeti posar en comú tota la nostra força amb la mirada fixada al futur.

El sopar de l'empresari està concebut no només com una trobada per a la celebració, sinó com unes hores de confluència d'empresaris que poden posar en comú els projectes que impulsen.

Des de l'entitat empresarial es veu el futur amb un esperançador optimisme i es considera que en els propers mesos les bones notícies de les grans xifres de l'economia catalana s'han d'anar consolidant fins a traspuar també cap al teixit d'aquelles empreses i comerços que tot just ara veuen un inici de recuperació.

L'Anoia ha estat una comarca especialment maltractada per la crisi econòmica. Les xifres d'atur encara són alarmants, tot i que hi comença a haver una pluja fina de noves empreses i activitats econòmiques.

Prem per veure més contingut per a tu