Segueix-nos a les xarxes socials:

L'escola bressol La Ginesta serà un nou centre de dia per a Igualada al desembre

A final d'any es posarà en marxa a Igualada el centre de dia Montserrat, un nou equipament que oferirà serveis diürns de suport a les persones amb dependència d'Igualada i comarca per millorar la seva autonomia personal i social. Es tracta d'un nou equipament gestionat pel Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI) i situat en terrenys de l'Ajuntament d'Igualada, en el que antigament era la llar d'infants La Ginesta, al barri de Montserrat.

S'hi traslladarà el personal i l'activitat que fins ara es feia al centre de dia Arian i s'hi sumaran els nous usuaris que hi estiguin interessats. El trasllat del centre permetrà al CSSI deixar de pagar el lloguer del local de l'Arian, que suposava una despesa anual de 25.000 euros.

El dissabte dia 12 de desembre es farà una jornada de portes obertes entre les 11 i les 2 del migdia durant la qual tothom podrà visitar el centre de dia Montserrat, situat al carrer de Nicolau Tous, 34, d'Igualada.

Les obres de reforma i construcció del nou centre de dia es van iniciar el desembre del 2014 amb un termini d'execució de 10 mesos i han estat finançades pel CSSI. La primera fase de les obres va finalitzar el 27 d'abril del 2015, amb la recepció de la placeta pública situada davant l'entrada principal del centre. La segona i darrera fase de les obres va finalitzar el dia 15 d'octubre. En les darreres setmanes, el CSSI ha estat treballant en el mobiliari i l'equipament del centre i en la seva posada a punt. La reforma ha inclòs la instal·lació d'un sistema de climatització, amb 10 pous de geotèrmia de 100 metres de profunditat cada un.

Prem per veure més contingut per a tu