Segueix-nos a les xarxes socials:

El mercat de Martorell fa sortejos i regals per dinamitzar les vendes

El Mercat de les Bòbiles de Martorell ha iniciat, coincidint amb les festes nadalenques, un programa de concursos i regals per tal de dinamitzar les vendes. Els paradistes del mercat sortejaran 24 premis de 50 euros en vals de compra, 30 lots de Nadal i 10 visites dels Reis de l'Orient. També regalaran bosses de compra reutilitzables. El 9 de gener es farà el sorteig dels vals i el 16 de gener es lliuraran als afortunats. Els clients també poden prendre part al sorteig de 30 lots de Nadal, del 4 al 21 de desembre. El 21 de desembre es farà el sorteig i el 23 de desembre, el lliurament dels premis.

Els Reis van a casa

Els nens i nenes podran entrar, del 12 al 30 de desembre, en el sorteig de 10 visites dels Reis de l'Orient a casa seva. El 30 de desembre es coneixeran els guanyadors. A més, l'11 i 12 de desembre es farà un concurs de dibuix infantil amb un petit obsequi per a tots els participants. Els premis del certamen es lliuraran el 19 de desembre.

D'altra banda, des del 21 de desembre i fins a exhaurir existències, el mercat municipal de les Bòbiles regalarà bosses de compra reutilitzables als seus clients.

Prem per veure més contingut per a tu