Segueix-nos a les xarxes socials:

Punto Blanco

Punto Blanco080

Punto Blanco va convertir la seva desfilada en una gran producció cinematogràfica. Els models van lluir roba inspirada en els herois coneguts del cinema. Van mostrar jerseis informals i roba interior per a públic eminentment jove, ple de logotips de Batman i Superman. Roba per a un perfil de client urbà que busca sobretot comoditat i informalitat a l'hora de vestir.

La col·lecció s'inspira en l'estètica de la dècada dels anys 70. Sobre la passarel·la s'han vist vestits interminables de viscoses i de sedes amb brodats. També bruses fluides que conviuen amb el punt de jacquards. La firma Sita Murt ha treballat, i de valent, la seva especialitat: el gènere de punt. No han sortit dels colors tradicionals: el blau marí, cru, un toc de negre i vermells intensos.

La col·lecció de la manresana Míriam Ponsa és un homenatge a les primeres dones aviadores. Dones que s'enfrontaven als estereotips de la societat. En les peces predominen els colors grisos, caquis i negre. La funcionalitat de les peces s'aconsegueix a través de formes oversize i peces exteriors que abriguen i protegeixen. Els teixits són de llana i cotó, que donen confort.

Prem per veure més contingut per a tu