Segueix-nos a les xarxes socials:

Olesa demana un crèdit sense interessos per canviar tot l'enllumenat

L'Ajuntament d'Olesa renovarà l'enllumenat exterior municipal. En el darrer ple es va acollir a un pla d'ajuts estatal per poder fer front al projecte, que és d'1,7 milions d'euros. En el darrer ple, els regidors van aprovar la inclusió en aquest pla. Hi van votar a favor el Bloc Olesà i el PP; en contra, ERC; mentre que PSC, Convergència i Demòcrates i Movem Olesa es van abstenir. Es tracta d'uns ajuts de l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (IDAE) que es materialitza via operació de préstec a interès zero.

Ara la petició està feta i pendent de l'acceptació per part de l'IDAE. L'Equip de Govern del Bloc Olesà creu que ha trobat la millor via per finançar l'ambiciós projecte de renovar completament les instal·lacions d'enllumenat exterior municipal. Bloc Olesà defensa que els diners demanats es podran retornar amb el propi estalvi de la despesa en electricitat que comportaran les millores que inclou el projecte.

El regidor d'Obres i Edificació, Miquel Riera, va recordar en el ple, segons s'explica al web municipal, que l'Ajuntament ha tirat endavant diferents actuacions de renovació de l'enllumenat públic, que es volen estendre a la resta de la vila.

Prem per veure més contingut per a tu