David Andrés pot ser avui campió del concurs San Pellegrino You Chef 2016
El cuiner igualadí s'enfronta a la final als representants de França i els Estats Units
Després de dos dies d'intensa competició, ja només queden 3 dels 20 cuiners que van començar a disputar la final del concurs San Pellegrino Young Chef 2016. Un dels tres és l'igualadí David Andrés, xef del restaurant Somiatruites d'Igualada, i cap de cuina del restaurant Abac de Barcelona.
En la final que es disputa aquest dissabte, Andrés s'haurà d'enfrontar a Shintaro Awa, representant de França, i Mitch Lienhard, dels Estats Units.
Tots tres van ser escollits finalistes pels set membres del jurat, format per Gaggan Anand, Elena Arzak, Carlo Cracco, Wylie Dufresne, Roberta Sudbrack, David Higgs i Mauro Colagreco.
Aquest és l'empenta final per als tres joves cuiners que han superat una selecció inicial de més de 3.000 sol·licitants dels quals només se'n van seleccionar per a la final 20.
Temes
Més a Anoia
-
L'alumna Laia Güell Jorba i l'escola dels Maristes d'Igualada, guardonada amb el Premi Solidaritat de la Premsa Comarcal
-
L’alumnat vilanoví torna a rebre classes d’educació viària amb la Policia Local
-
El projecte «Escape Room en Prevenció de Riscos Laborals» del Consorci Sanitari de l’Anoia guanya el Premi Manel Baselga
-
Montbui ofereix una autèntica jornada de sostenibilitat en la tercera fira 'La Margarida'